Over ons

Valerie Bentsink
Vastleggen van de realiteit en hier een verhaal van maken. Passie voor film heb ik gekregen tijdens mijn studie Kunst en Techniek op het Saxion in Enschede. Een breed georiënteerde opleiding met veel mogelijkheden. Ik heb mij gespecialiseerd in het realiseren van films en animaties. Mijn interesse in film heb ik na mijn studie doorgezet door de pre-master Film-en Televisiewetenschap te volgen op de Universiteit in Utrecht. Dit geef mij meer kennis over nieuwe technologieën en media-culturele ontwikkelingen. Dit pas ik graag toe op ons bedrijf Intomovie door middel van promotiefilms, animatie en fotografie. 

Jasmijn Bentsink
Van je hobby je werk maken. Mijn interesse ligt bij film en alles wat daar bij komt kijken. Na mijn opleiding Media & Vormgeving in Enschede heb ik dit kunnen waar maken. Tijdens mijn opleiding heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van media. Ik houd van afwisseling in mijn werk en dit is bij ons gelukkig nooit een probleem. Zo houd ik mij bezig met fotografie, film, animaties en het leukste: het monteren.  

Joep van Brink
In het jaar 2016 heb ik mij aangesloten bij het team van Intomovie als drone-vlieger. Door de toepassing van drone-beelden bij een productie kunnen de wensen van de klant nog beter gerealiseerd worden. Ik zie het elke keer weer als een uitdaging om mijn drone hiervoor te mogen gebruiken. Momenteel gebruik ik voor producties de DJI Phanthom. Met deze drone kan ik alle kanten op en door de verwisselbare lenzen kan ik nog beter mijn gang gaan op verschillende locaties. Ik merk dat je tegenwoordig bij elke productie wel een drone kunt gebruiken. Wat mij betreft maakt dit de productie compleet.

 

Team Intomovie

Valerie Bentsink

info@intomovie.nl

Jasmijn Bentsink

info@intomovie.nl

Joep van Brink

info@intomovie.nl